บอกรักแม่ บอกรักแม่ ภาษาอังกฤษ ประโยคบอกรัก ประโยคบอกรักแม่ ประโยคบอกรักแม่ ภาษาอังกฤษ ประโยคอวยพรวันแม่ วันแม่ วันแม่แห่งชาติ

ประโยคอวยพรวันแม่ บอกรักแม่ภาษาอังกฤษ พร้อมคำแปล

Home / ทีนวาไรตี้ / ประโยคอวยพรวันแม่ บอกรักแม่ภาษาอังกฤษ พร้อมคำแปล

คำว่า “แม่” เป็นคำแรกที่พูดได้ จะให้เป็นคำสุดท้ายที่เรานึกถึงได้ยังไงละคะ วันแม่แห่งชาติปีนี้หาการ์ดสวยๆ สักใบ หรือทำขึ้นด้วยฝีมือตัวเองง่ายๆ แต่มีใบเดียวในโลก พร้อมกับมาเลือกประโยคอวยพรวันแม่ บอกรักแม่ภาษาอังกฤษ ที่ทีนเอ็มไทยนำมาเสนอ ชอบบทไหน โดนใจบทไหน ลองเลือกกันเลยค่ะ

ประโยคอวยพรวันแม่
บอกรักแม่ภาษาอังกฤษ พร้อมคำแปล

A mothers like a ray of sunshine. Whose heart is just pure gold. A mother beams with happiness that’ll never grow old. She’ll stay in my heart forever. As if she were inside. We’ve shared so many things, We laughed, we smiled, we cried. I love my mother very much and still throughout the years. We share the mother daughter love,and always when I fear,I know I’ll always have my mother somewhere very near!

แม่เปรียบเสมือนดังแสงอาทิตย์ที่มีหัวใจดั่งทองคำบริสุทธิ์ แม่จะอยู่ในใจของหนูตลอดกาล แม่ให้หลายสิ่งกับหนูทั้งเสียงหัวเราะบางครั้งมีเสียงร้องไห้ หนูรักแม่มากและจะรักตลอดไป หนูมีแม่อยู่เคียงข้างในเวลาที่หนูรู้สึกกลัว เราจะแบ่งปันความรู้สึกดีๆให้แก่กันตลอดไป

 

How did you find the energy, Mom. To do all the things you did,To be teacher, nurse and counselor to me, when I was a kid. How did you do it all, Mom,Be a chauffeur, cook and friend,Yet find time to be a playmate,I just can’t comprehend. I see now it was love, Mom That made you come whenever I’d call, Your inexhaustible love, Mom And I thank you for it all.

เติมพลังงานหน่อยนะครับ/ค่ะ รู้สึกว่าแม่จะทำได้หมดทุกอย่างเลย ไม่ว่าจะเป็นครูหรือพยาบาล ตอนที่ยังเป็นเด็กอยู่ แม่จะเป็นคนดูแลทุกอย่างเลย เป็นคนทำกับข้าวให้ ขับรถให้ และสามารถเป็นเพื่อนที่รู้ใจที่สุดซึ่งคนอื่นทดแทนไม่ได้ แม่ทำทุกสิ่งทุกอย่างที่ต้องการ ขอบคุณสำหรับทุกสิ่งทุกอย่าง

 

Mother is a part of God. Mother is a part of Love. Mother is a part of our Strength. Mother is a part of our Winning. Mother is a part of who direct us to right path to proceed. and ..and ..so on.. I Love my Mother very much….. Don’t let ur Mother get away from u…. Happy Mother’s Day.

แม่เปรียบเสมือนพระเจ้า แม่เปรียบเสมือนความรักอันยิ่งใหญ่ แม่เป็นส่วนหนึ่งที่ทำให้เราชนะ แม่เป็นผู้ชี้นำทางให้เราได้ก้าวไปอย่างเหมาะสม และอีกมากมาย รักแม่ให้มากๆ อย่าปล่อยให้แม่ไปจากคุณ สุขสันต์วันแม่

 

Mothers are the place where love emerges from the earth,and happiness rings out like bells in honor of our birth. Mothers are the sun that lights for life our inner sky, so we may know that we are loved and need not question why.

แม่คือที่ที่ให้ความรัก เปรียบดั่งระฆังที่ดังให้เกียรติ์กับการเกิดของเรา แม่เปรียบได้กับดวงอาทิตย์ที่ส่องสว่างให้กับชีวิตของเรา ฉนั้นเราจะรู้ว่าเรารัก แต่อย่าถามว่าทำไม

 

Due to mother’s day, I promise I will be a good child. I promise I will concentrate in studying. I promise I won’t sleep lately. I promise I will get up early. I am going to make mom happy. Last, I will love mom more than now and forevermore love.

เนื่องในวันแม่นี้ หนูสัญญาว่าจะเป็นเด็กดีค่ะ หนูจะตั้งใจเรียน ไม่นอนดึก ไม่ตื่นสาย จะทำให้แม่มีความสุข และสุดท้ายหนูจะรักแม่ให้มากกว่าทุกวันและจะรักตลอดไปค่ะ

 

I can’t believe another year has passed! I have always looked up to you, you are my idol! Happy mother’s day.

ไม่น่าเชื่อว่าจะผ่านไปอีกปีแล้ว หนูนึกอยู่เสมอว่า แม่คือมายไอดอลของหนูนะคะ สุขสันต์วันแม่ค่ะ

 

Having you for a Mom is one of the greatest blessings possible. Happy mother’s day.

คุณแม่ ก็คือพรที่ยิ่งใหญ่ของหนูแล้วค่ะ ขอให้แม่มีความสุขมากๆ

 

There are a lot of mothers in the world, but you are without a doubt the best. Happy mother’s day!

มีแม่มากมายบนโลกนี้ แต่แม่ของหนูคนนี้ไม่ต้องสงสัยเลย ดีที่สุดในโลกเลย สุขสันต์วันแม่

 

I treasure our special relationship and share your warmth and love on this special day. Happy mother’s day.

หนูจะรักษาความสัมพันธ์อันแสนพิเศษ และบอกเล่าเรื่องราวความรักและความอบอุ่น ระหว่างแม่และหนู ให้ทุกคนได้รับรู้ว่า หนูรักแม่ค่ะ สุขสันต์วันแม่นะคะ

ข้อมูลและที่มาจาก english-jojosung, 1happybirthday


เนื้อหาที่เกี่ยวข้อง